ALLT FÖR SNABBFÄSTES- & STATIVTEKNIK

 

Välkommen till Optipods hemsida
 

En sida för inspiration och det allra bästa inom stativ- och snabbfästesteknik. På sitens sidor kan du se närmare på våra produkter och du kan även se några av våra kunders bilder. Se och njut av de professionellt tagna bilderna och fundera en stund vad som krävs för att ta en enda av dessa bilder.

Är det tur eller skicklighet?

 

Våra standardprodukter finner du under menyn Produkter, där olika produktkategorier finns presenterade.

 

Custom made:

Ett proffs litar inte på turen utan ser till att tekniken fungerar när ögonblicket infinner sig och det konstnärliga uttrycket är som bäst. Därför har vi fått äran att tillverka utrustningsdetaljer enligt specialönskemål från många av vårt lands och internationellt skickliga fotografer. Du som inte är proffs har förstås också anledning att ta rygg på de bästa.

Custom made produkter och speciella kundlösningar finner du likaså under menyn Produkter

 

Vi marknadsför även i princip hela sortimenten från såväl Gitzo som Manfrotto (stativ, kulleder, videohuvuden m.m.)

Mr Optipod - Hans Olsson i färd med att optipodera en "Hasselblandare" Mr Optipod - Hans Olsson i färd med att optipodera en "Hasselblandare"


Vår filosofi är enkel men fungerar alltid:


"Är det vi gör inte tillräckligt bra så vill ingen ha det.

 Vill någon ha det så gör vi vårt bästa."

 

Det kan vara snabbfästen, blixtljushållare, stativ eller något specialbeställt, men gemensamt är att det är saker som håller för att användas, i många, många år.

 

De senaste året har fler och fler efterfrågat utrusning för videofilmning med systemkameror, fr.a. för att fästa tillbehör som monitor, mikrofon, ljudinspelningsutrustning, matteboxar m.m. Den utvecklingen har skett och sker i nära samarbete med användare.

 

"Optipodering":

Att med olika snabbfästen för kameror, optik och tillbehör optimera arbetssituationen för fotografer och filmare.

 

Presentation av Optipod-kunder

Torbjörn Arvidson Torbjörn Arvidson


Fotograf Torbjörn Arvidson/N


Torbjörn är en gammal god vän till mig och har fotograferat djur och natur över hela världen. Han började använda mina snabbfästen till sin utrustning redan på 80-talet.

 

Han använder fortfarande samma som då, de slits inte ut, men han har köpt fler för säkerhets skull, en noshörning eller en gaffeltruck kan vara ganska tung.

 

Fler bilder från Torbjörn och från ett antal andra fotografer finns att beskåda under menyn Galleri/Fotogalleri

 

Inom kort hoppas vi även kunna visa en del video från våra användare under menyn Galleri/videogalleri

 

Alla fotografiska bilder på denna hemsida, produktbilder, naturbilder mm är samtliga tagna med kameror som på olika sätt sitter fastsatta med hjälp av produkter från Optipod.

 

//Hans Olsson

 

WEBBUTIKEN

 

Webbutiken togs i drift i en första version 2012-01-10.

 


Om ni gjort en beställning genom webbutiken, och inte hört av oss inom 1-2 dagar, ber vi er kontakta oss via det kontaktformulär som finns på denna hemsida.  Alternativt ring Hans!

 

Om ni är osäkra på hur ni ska förfara, använd då hellre den inbyggda beställningsfunktion som finns i ovan nämna kontaktformulär. Var vänliga ange ett telefonnummer där vi kan nå er!

 

Du kan göra din beställning från antingen de enskilda produktbeskrivningarna under Produkter/Standardprodukter/produkt  X

eller

genom att navigera dig fram från Handla hos oss/Webbutik

 

ALLA ANGIVNA PRISER ÄR EXKL. MOMS!   DVS. MOMS TILLKOMMER!

 

Ovan se du en produkt ur standard-sortimentet, det klassiska snabbfästet.

 

Vilka produkter som finns och vilka kameror och stativ de passar för läser du mer om under menyn Produkter eller på sidorna för kundbeställt material.

Senaste nyheter